Actueel

Samen gezonder leven

2019/10/14

Werk aan een gezondere levensstijl op vlak van bewegen, gezond eten en mentaal welzijn.

Terug
Een op de drie Belgen wil een coach die hen motiveert om te sporten. Bij de 25- tot 34-jarigen, de leeftijdsgroep waarin veel ouders met jonge kinderen zitten, loopt dat zelfs op tot de helft. Na een drukke dag op kantoor en zorgen voor de kinderen, vinden we de motivatie niet om nog te bewegen. Dat blijkt uit een onderzoek van Baloise Insurance. De verzekeraar lanceert daarom een onlineplatform waarbij een coach je een fysiek of mentaal doel op maat helpt te behalen.


Het is misschien opmerkelijk dat een verzekeraar hiermee begint, maar vandaag is het nodig om als verzekeringsmaatschappij nieuwe pistes te bewandelen. Baloise Insurance wil ook een gezondheidsmaatschappij zijn: met bescherming van je dierbaarste bezit, en daar hoort je gezondheid bij.

Joris Smeulders, Gedelegeerd bestuurder van Baloise Insurance

Hoe gaat het in zijn werk

Kies een uitdaging die bij jou past
Lees meer over de talrijke uitdagingen in het domein van bewegen, gezond eten en mentaal welzijn en selecteer de uitdaging die bij jou past.

Breng jouw fysiek of mentaal welzijn in kaart
Start met een grondige check-up. Volledig op maat van je gekozen uitdaging! Dit gebeurt in samenwerking met Energy Lab en 361°.

Krijg een persoonlijk en haalbaar plan op maat
Op basis van je persoonlijke resultaten krijg je van jouw coach een haalbaar plan op maat. Nu ben je klaar om aan de slag te gaan!

Ben je er klaar voor?

Deel dit op

Kiest u voor gemoedsrust?

Kom vrijblijvend langs om te kijken of het klikt tussen ons. Stuur een bericht of spring gewoon eens binnen. We zijn benieuwd naar uw verhaal!
Verzekeringen Somers BVBA
Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
RPR Antwerpen, afdeling Turnhout
Ondernemingsnummer 0471.026.258
Molenstraat 2, 2290 Vorselaar
info@verzekeringensomers.be
+32 14 51 27 05